Activiteiten, missie & visie

Activiteiten

De activiteiten van de vennootschap Mattheeussens-Wido B.V. bestaan uit het exploiteren van een productiebedrijf te Ossendrecht. De vennootschap heeft als doel de productie van – en de handel in – atjar tjampoer, in het zuur gelegde rode bieten, tafelzuren, groenten- en vruchtenconserven, geconserveerde levensmiddelen en andere verbruikersartikelen.

Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit retailers andere fabrikanten en handelaren in Europa. Hierbij zijn de retailers uit Nederland en België verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de omzet van Mattheeussens-Wido B.V.

 

Visie

In onze consumptiemaatschappij is concurrentie verworven tot een strijd om omzet.

Hierbij is het belangrijk om je op een positieve manier te onderscheiden om op deze manier rendement te genereren bij potentiële klanten. Voeding is een primaire behoefte, hierdoor behoren onze producten tot een groep waar altijd vraag naar zal zijn. Wij zijn er van overtuigd dat er door de stijging van de welvaart in gebieden op de wereld grote veranderingen op zowel economisch als ecologisch gebied plaats zullen gaan vinden.

Als gevolg hiervan zal er een aanzienlijke stijging van voedselconsumptie ontstaan.

Tevens zal er vaker schaarste voorkomen op de markt, waardoor er een verschuiving plaats zal vinden van overschotten naar tekorten op het voedselaanbod. Het blijft hierbij van groot belang dat onze producten een onderdeel blijven van het totale voedselpakket. Wij zijn in de veronderstelling dat onze producten deels zo krachtig zijn dat ze hier zelf voor zorgen, maar voor het overige deel zullen wij moeten zorgen door te strijden voor de goede naam van onze producten, zo hebben tafelzuren bijvoorbeeld een goede naam als gezonde snack. Zowel kwaliteit als leveringsbetrouwbaarheid is hierbij van essentieel belang. Mattheeussens-Wido B.V. wil een blijvende, waardevolle speler zijn in de markt van tafelzuren. Via een gestage groei willen we een erkend en winstgevend levensmiddelen bedrijf zijn, met tevreden klanten die we continuïteit op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid, flexibiliteit, service en dienstverlening wensen te bezorgen. Hierbij ligt de focus op duurzame klantgerichte oplossingen. Mattheeussens-Wido B.V. wil de beste kwaliteit leveren en de beste service verlenen tegen een marktconforme en eerlijke prijs.

 

Missie

Vanuit onze lange historie, de hierbij opgedane kennis op het gebied van kwaliteit, de leveringsbetrouwbaarheid en een financieel sterke partner zijn wij een gevestigde zekerheid in de markt geworden. Het is ons doel om onze huidige positie op de markt te handhaven en waar mogelijk te versterken. Hierbij zien wij de groei van onze omzet niet als primair doel, maar willen wij een vertrouwde partner zijn voor onze klanten, werknemers, leveranciers en aandeelhouders.